شرکت تکنو تولید بیک زاده

معرفی کاربردی ترین لیست لوازم قنادی و شیرینی پزی

لوازم قنادی

زمان مطالعه 1 دقیقه

معرفی کاربردی ترین لیست لوازم قنادی و شیرینی پزی
لیست لوازم قنادی و شیرینی پزی

۱. سینی فر

از جمله ابزارهای مورد نیاز برای قنادی و شیرینی‌پزی، سینی فر است که در جنس‌های مختلفی مانند تفلون و گالوانیزه، در بازار عرضه می‌شود که بسته به نیاز خود می‌توانید در سایزهای مختلف آن را خریداری کنید.

۲. انواع ماسوره و قیف

در تزیین کیک تولد و تزیین حلوا با ماسوره از انواع قیف و ماسوره استفاده می‌شود. معمولا ماسوره و قیف‌ها از دو جنس پلاستیکی و فلزی در بازار موجود هستند و دارای طرح‌ها و انواع مختلفی هستند، که با توجه به سلیقه خود می‌توانید آن‌ها را خریداری کنید.

۳. ابزار ژل تزریقی

امروزه برای ایجاد کردن طرح گل و یا طرح‌های دیگر در ژله تزریقی، از ابزار ژل تزریقی یا سررنگ مخصوص این کار استفاده می‌شود. این ابزار در طرح‌های مختلف در بازار موجود هستند که می‌توان از فروشگاه‌های لوازم قنادی آن‌ها را تهیه کرد.

۴. همزن

می‌توان گفت یکی از اصلی‌ترین ابزارهای مورد استفاده برای تهیه شیرینی و کیک، همزن است که در دو نوع همزن دستی و همزن برقی در بازار موجود است. (برای آسان‌تر شدن کار و صرفه‌جویی در وقت، پیشنهاد می‌شود از همزن برقی استفاده کنید.)

۵. پیمانه

برای اندازه‌گیری مواد استفاده شده در انواع دستور شیرینی و کیک، از پیمانه‌‌های استاندارد استفاده می‌شود.

۶. الک

برای سبک کردن آرد و همچنین جداکردن مواد خرد شده در تهیه انواع شیرینی و کیک، از الک‌ها استفاده می‌شود.

۷. پالت

معمولا برای صاف کردن سطح کیک و شیرینی از پالت مخصوصی استفاده می‌شود که در دو نوع صاف و شکسته در بازار موجود هستند و سایز‌های گوناگونی دارند.

۸. کاتر

کاترها در اشکال و سایزهای متنوع، مناسب‌ترین ابزار برای شکل‌دهی به انواع شیرینی و خمیر فوندانت هستند. معمولا این کاترها دارای شکل قلب، گل، ستاره و دایره و از جنس استیل مرغوب بوده و امکان شستشوی آن‌ها در ماشین ظرفشویی وجود دارد.


۹. ابزار فوندانت

امروزه خمیر فوندانت رایج‌ترین روکش برای تهیه کیک بوده که ابزارهای مختلفی از جمله انواع کاتر فوندانت، مهر فوندانت، اتو فوندانت، وردنه مخصوص فوندانت و تکسچر فوندانت برای شکل دادن به این نوع خمیر در بازار موجود هستند.

۱۰. پایه گردان کیک

یکی از ابزاهای مهم کیک‌پزی، پایه گردان کیک برای تزیین کیک است که به شما کمک می‌کند، با قرار دادن کیک روی آن، تزیین را به راحتی انجام دهید. پایه کیک معمولا با جنس‌های مختلف و در طرح و سایزهای مختلفی وجود دارد و آن را از فروشگا‌های لوازم قنادی یا فروشگاه‌های اینترنتی می‌توان تهیه کرد.

۱۱. کپسول کاغذی

برای اینکه مواد کیک به قالب شما نچسبد و به راحتی قابلیت جدا شدن داشته باشد، می‌توانید از کپسول‌های کیک استفاده کنید. برای تهیه کیک‌های یزدی و کاپ‌کیک‌ها، مواد را درون کپسول کاغذی ریخته و در داخل سینی فر قرار دهید.

۱۲. وردنه

یکی از ابزارهای مهم و پرکاربرد در شیرینی‌پزی، وردنه است که با استفاده از این ابزار می‌توانید خمیر مورد نظر خود را به ضخامت لازم برسانید. وردنه در جنس‌های مختلفی وجود دارد ولی یکی از محبوب‌ترین جنس‌های این ابزار، وردنه چوبی است.

سخن آخر

همان‌طور که اشاره شد، برای تهیه و پخت انواع کیک و شیرینی نیاز به داشتن ابزارهای مختلف دارید که با استفاده از آن‌ها پخت کیک و شیرینی آسان و ساده خواهد شد. اما اگر قصد تهیه شیرینی و کیک را در منزل دارید، حتما لازم نیست ابزارهای گران‌قیمت خریداری کنید، بلکه در برخی از موارد یک یا دو ابزار ساده کار شما را راه خواهد انداخت. دقت داشته باشید قبل از خرید هر کدام از این ابزارها، ابتدا نیاز خود را شناخته و اطلاع داشته باشید که به کدام ابزار نیاز بیشتری خواهید داشت، سپس اقدام به خرید کنید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.