شرکت تکنو تولید بیک زاده

تفاوت لوازم و تجهیزات قنادی

لوازم قنادی

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت لوازم و تجهیزات قنادی

قنادی و شیرینی پزی 🍰 هم مثل خیلی از مشاغل دیگر نیاز به تجهیزات و لوازم خاصی دارد و با کیفیت بودن این تجهیزات تاثیر زیادی در نتیجه ی نهایی خواهد داشت؛ در واقع اگر لوازم و تجهیزاتی خریداری کنید که مناسب نبوده و بی کیفیت باشند شیرینی و کیکی که پخته و آماده میکنید خوشمزه نبوده و مشتریان خود را از دست خواهید داد، یک نکته ی مهم هم وجود دارد و آن تفاوت بین لوازم و تجهیزات قنادی است که خیلی از افراد به دلیل ندانستن تفاوت لوازم قنادی و تجهیزات قنادی آن دو را به جای یکدیگر استفاده می کنند و ما تصمیم داریم در این مقاله از ابتکار استیل به تفاوت این دو بپردازیم.

لوازم قنادی چیست؟

لوازم قنادی در واقع ابزارهای مهمی هستند که در آماده سازی و تزئین کیک و شیرینی استفاده می شوند، از مهمترین لوازم قنادی می توان به انواع پیمانه اندازه گیری، پایه گردان کیک، لوازم برش، قالب، ترازو، قیف و ماسوره، وردنه، کاغذ روغنی و کپسول کاغذی، لیسک و فرچه اشاره کرد.

انواع تجهیزات قنادی

حال که با انواع لوازم قنادی آشنا شده اید لازم است بدانید تجهیزات قنادی آن دسته از لوازم و دستگاه هایی هستند که از لحظه ی ترکیب مواد اولیه تا پخت کیک و شیرینی استفاده می شوند. این تجهیزات انواع مختلفی دارند و ما در ادامه به 3 تا از مهمترین آن ها اشاره کرده ایم:

میکسر قنادی

میکسر قنادی یا خمیرگیر یکی از مهمترین تجهیزاتی است که برای مخلوط کردن حجم زیادی از مواد اولیه ی کیک و شیرینی به آن نیاز خواهید داشت، برای اینکه بتوانید مواد اولیه را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده به طوری که مواد کاملا یکدست شوند باید یک خمیرگیر باکیفیت خریداری کنید، خمیرگیرها در ابعاد و ظرفیت های مختلفی تولید می شوند و شما می توانید با توجه به حجم کاری خود خمیرگیر مورد نظر را خریداری نمایید.


فر کیک و شیرینی پزی


از دیگر تجهیزات مهم و البته کاربردی برای آماده کردن انواع کیک و شیرینی، فر قنادی است. فرهای صنعتی در انواع مختلف گازی و برقی تولید و عرضه می شوند که معمولا مدل های برقی بیش تر برای کسب و کارهای خانگی و کوچک مورد استفاده قرار می گیرند. با کمک فر صنعتی گردان یا ثابت می توانید حجم زیادی از کیک و شیرینی را به صورت یکنواخت و کاملا مغز پخت آماده کنید. این فرها معمولا چند طبقه بوده و ظرفیت زیادی دارند.


دستگاه قیف زن (دیپازیتور)

دستگاه دیپازیتور یا قیف زن یکی از دستگاه های اتوماتیک و کاربردی در قنادی و شیرینی پزی هاست، استفاده از این دستگاه بسیار ساده بوده و شما می توانید انواع کیک، شیرینی و کولوچه را به سرعت آماده کنید؛ این دستگاه برای خمیرهای سفت، نرم و خیلی نرم مناسب است.

مهمترین تفاوت لوازم و تجهیزات قنادی چیست؟

قطعا الان متوجه تفاوت های این دو با یکدیگر شده اید، در واقع لوازم قنادی و تجهیزات این حرفه از نظر کاربرد با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند و از لوازم قنادی در مراحل اولیه ی پخت انواع کیک و شیرینی و تزئین آن ها استفاده می شود اما تجهیزات قنادی دستگاه و لوازمی هستند که برای ترکیب و پخت انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرند بطور کلی این دو در کنار هم باعث می شود بتوانید شیرینی، کلوچه، دونات 🍩 و کیک های خوشمزه ای را آماده کنید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.